Hamarosan elkezdjük magas tökmagtartalmú egészségvédő termékeink gyártását!

Természetesen gluténmentes, tejmentes, adalékmentes formában!

Köszönjük a kóstolást és a visszajelzéseket!

Vitaminszeletek

Leírás

Vitaminszeletek 8 terméket találtam.

Mutat 1 - 8 / 8
  • Megrendelhető az alábbi webáruházakban:Ökokuckó   Biobarát   Bijó összetétel: aszalt gyümölcs (szőlő, alma, citrom, szilva), mandulaliszt, répa, kókuszvaj, napraforgó, eritrit, lenmagpehely, szőlőmagliszt, C-vitamin. A termék zellert, diót, szezámmagot is használó üzemben készült! Hozzáadott cukrot, és tartósítószert nem tartalmaz!

  • Megrendelhető az alábbi webáruházakban: Ökokuckó Biobarát Bijó összetétel: aszalt gyümölcs (szilva, alma, körte, szőlő) szilvapálinka,  sárgarépa, kakaó, lenmagpehely,  szőlőmagliszt Alkoholtartalom:5% A termék zellert, diót, szezámmagot is használó üzemben készült! Hozzáadott cukrot, és tartósítószert nem tartalmaz! Csak felnőtteknek!

  • Megrendelhető az alábbi webáruházakban:Ökokuckó Biobarát Bijó összetétel: aszalt gyümölcs (szilva, körte, narancs, alma, szőlő) dió, sárgarépa, napraforgómag, kakaó, lenmagpehely, kókuszvaj, szőlőmagliszt A termék zellert, diót, szezámmagot is használó üzemben készült! Hozzáadott cukrot, és tartósítószert nem tartalmaz! Diót tartalmaz!

  • Megrendelhető az alábbi webáruházakban:Ökokuckó Biobarát Bijó összetétel: aszalt gyümölcs (alma, körte, szilva, kókusz, szőlő) kakaó, lenmagpehely, sárgarépa, kókuszvaj, szőlőmagliszt A termék zellert, diót, szezámmagot is használó üzemben készült! Hozzáadott cukrot, és tartósítószert nem tartalmaz!

  • Megrendelhető az alábbi webáruházakban:Ökokuckó Biobarát Bijó összetétel: aszalt gyümölcs (alma, szőlő, narancs, szilva), mák, napraforgó,répa, lenmagpehely, citromhéj, szőlőmagliszt A termék zellert, diót, szezámmagot is használó üzemben készült! Hozzáadott cukrot, és tartósítószert nem tartalmaz!

  • Megrendelhető az alábbi webáruházakban:Ökokuckó Biobarát Bijó összetétel: aszalt gyümölcs (szilva, alma, körte, szőlő) kakaó, lenmagpehely, sárgarépa, szőlőmagliszt, kukorica pehely A termék zellert, diót, szezámmagot is használó üzemben készült! Hozzáadott cukrot, és tartósítószert nem tartalmaz!

  • Megrendelhető az alábbi webáruházakban:Ökokuckó Biobarát Bijó összetétel: aszalt gyümölcs (szilva alma, meggy, körte, szőlő) holland kakaó,lenmagpehely, sárgarépa, kókuszvaj, szőlőmagliszt A termék zellert, diót, szezámmagot is használó üzemben készült! Hozzáadott cukrot, és tartósítószert nem tartalmaz!

  • Megrendelhető az alábbi webáruházakban:Ökokuckó Biobarát Bijó összetétel: aszalt gyümölcs (alma, körte, szilva, szőlő) karob, lenmag, sárgarépa, kókuszvaj, szőlőmagliszt, fűszerek A termék zellert, diót, szezámmagot is használó üzemben készült! Hozzáadott cukrot, és tartósítószert nem tartalmaz!

Mutat 1 - 8 / 8